חברת אנחנו סדנאות


הם החליטו ש ... - לצד ימי גיבוש, ימי כייף וסדנאות, בהן הפעילות האירגונית מתמקדת בתרומה ערכית לעמותה או לאירגון אחר [שיפוץ מבנים, נגרות, עיצוב, וכד'] – לאפשר גם למי שיבחרו רק לכייף ולהתגבש בפעילות, שאין בחובה ערך חברתי, להיות שותפים בהעצמה וקידום של עוד עסקים.
הם העלו את הערך החברתי לא רק על המפה והנייר, אלא בעיקר על השולחן, וגילגלו את ההזדמנות אל סף דלתם של עסקים אחרים.
כי הם – [זאת אומרת "אנחנו סדנאות"], החליטו שמעכשיו כל ארגון או עסק שישכרו את פעילותם, הם [כלומר – "אנחנו סדנאות"] יעבירו 5 אחוז מההכנסות לעמותת "יוזמות עתיד", שמסייעת לעסקים לבנות ולברוא את עצמם.
במשפט קצר - בלי קשר לבחירה שנעשה, חברת "אנחנו סדנאות" מאפשרת לנו, בכל פעילות שלה, להיות שותפים למעשה עם ערך ולהוביל שינוי חברתי,
מבחינתי זה לא ניסיון לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, זה אשכרה לטפח קן ענק של ציפורים ולעודד את כל הלהקה לפרוש כנפיים ולהעיז ולעוף למרחקים ארוכים, לצייץ בחדווה ולהפריח את השממה, ולשקם יחד את המשק והכלכלה הישראלית.
דווקא עכשיו, בתקופה בה עסקים קורסים, יש למיזם שלהם, שמחדד את ההכרה בערבות ההדדית, ערך עצום, והוא מאפשר הזדמנות מצויינת גם לעסקים קטנים.
לרגל המהפך שינינו את העיצוב של האתר כולו - הלכנו על אתר חדשני, המכיר בערך הרעות והערבות ההדדית. שילבנו אלמנטיים חזותיים אינטראקטיבים, עם עיצוב פארלקס עכשווי. תיבלנו באוטומציות ותערובות ארומתיות ופיקנטיות, שמאפשרות חוויית משתמש שונה לחלוטין במחשבים נייחים ובמובייל.
עכשיו האתר שלהם מדבר בשפה חברתית וכל הקמטים שהעלה בשמונה שנות קיומו, הוסרו.
גוגל אף פעם לא נראה מרוצה יותר, על אף ששנים הוא מעניק להם תעודות וגביעים ו-Sitelinks, כאות להערכתו.